January 27, 2009

Which one?

Guys!

I know Oscars is coming!
And i'm having Oscars fever y'alls!!
Hahaha...

Which one is better?

The Curious Case of Benjamin Button

or

Slumdog Millionaire ???

I love both movies as they are different in so many ways..

I need to catch up with The Revolutionary Road..tonight maybe?

Ade tak sape2 yang ade 'Milk' or 'Doubt'?? I really want to watch those movies..They are the contenders too!

10 comments:

sAbR!nA sAbR! said...

yess both menarik sgt!!
saya suka~

mykrusye said...

dear haleem,
hehe...perenggan pertama comment ko ya nang serius alu bunyinya. Thanks la concern dgn menda yang aku cerita ya. Sik ada niat aku untuk madah dgn semua org hal peribadi. Aku nang tension alu luahkannya dalam blog.

Terus terang madah nang nek tok aku hati aku lebih kepada Mr A. Tapi entah, kadang2 aku rasa ada menda menghalang, menda yang sik dapat aku sendirik nampak.

Things should be easy if aku dengan Mr M kan? Hehe...sik tauk lah. Nangga la sejauh ney nya suka ngan aku. Mun ada jodoh ada la ya. Menda yang maybe jadi susah ant aku dgn nya adalah agama. Nya nang kuat agamanya. Nya penah marah aku sbb msg nya masa nya sembahyang hari ahad. What aaa....complicated na juak bila pk hal cm tok. Apapun...nya nang sweet la. Aku salu riso sal badan aku. Tapi nya rasanya shape aku ya la molah aku cute. Katanya la...bukan aku. Hahaha...

Mr T sik ada problem gilak. Sal aku bok kenal.Tapi nya pun bait. Haduh...penin aku!

Thanks Halem...Thanks bukan sbb ko baca blog aku. Thanks sbb ko ambik berat apa yang berlaku dalam hidup aku.Thanks a lot.

TheZealousZamriHussin said...

Benjamin Button must win because I think the film is very clever.

But considering the nature of Oscar itself, filem pelik seperti Milk pon boleh menang.

I do have the copy of Milk.

Abdul Haleem Arbi said...

oh i want it!!!
ym mesti selambat tidak kalau nkn transfer2 bagai nih!

so is there other way zamri?

nak sgt Meryl Streep win for best actress!!! huhu..

mykrusye said...

Dear Haleem,
Sori la. Seem that aku dah memeningkan palak kau dgn persoalan aku tok. Hehe. Anyway, thank u la sbb trying to understand d situation here.

Pendapat ko molah aku lebih banyak dikir tentang Mr M nek tok. Nya maok aku, tp soal agama nya sik mok bincang dolok. Hem...bunyi cm tough kan. Berdakwah? Hehe...aduh. Aku tgh memperbaiki dirik kedirik, tp untuk berdakwah dgn org lain aku sik sure eh.

Yup. Tepat skali. Aku nang rasa Mr A deserve a better lady. Nya molah aku rasa sik seimbang bila di sisi nya kelak.

YM? hehe...sik apa la Lem. Aku pun paham ko busy. Ko jarang jwak online. Aku pun ngah final sem tok. Terlalu busy untuk bincang hal tok detail2.

Picture?
Hem...Mr M ada. Mr A nok sik ada. Tapi sal gambar sidak ya...biarlah rahsia dolok. Boleh?

Cm tok jak. Aku sik mok decide apa2 dolok. Macam ko padah, the best way is kenal cdak bena2 dolok. Lagipun sbnarnya pmpuan xda hak memilih gilak (pmpuan sikit dr laki). Just kali tok aku lucky sikit, 3 lelaki dtg dalam masa yg sama. Sapa yang sudi terimak aku dr seburuk2 perkara (sudi terimak kentut aku bau) and terimak sebaik2 perkara (if pada cdak aku tok fine lady)...lak aku dgn org ya la. Boh riso, mun aku dah mok settle down lak, aku padah ngan ko. Tapi lamak gk la...hehe. Thanks. Doakan aku jmpa org yg betul. God bless u Haleem!

Zahirah Md Yusoff said...

hah!mase tgk revolutionary road tidoooo!!!!!!!!!

daju said...

both tak tgk lagi..
haleem..dh tgk rock n rolla x?

Abdul Haleem Arbi said...

rock n rolla..mcm penah dgr..tp x tgk lagi la..

日月神教-任我行 said...

成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,情色遊戲,情色a片,情色網,性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,情色論壇,性感影片,正妹,走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,a片

珍珠奶茶Eason said...

,徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社