September 16, 2008

menghitung detik

Salamz holla!! **amir gurra**

Why salamz holla?? hahaha..it's just that I'm writing this entry to Amir Gurra..ye la..specially dedicated to him katanya..LOL

Sape Amir Gurra?? la...xkan x kenal..sila lawati blog Amir Gurra untuk mengenali beliau dgn lebih mesra gittew..

Menghitung detik?? yes! die sekarang nih tgh menghitung detik kerana freshmen2 baru x lama lagi akan arrive kat QueenMary University **matila salah ejaan, ampun tuanku!**

Ada budak MARA n JPA...yg die tunggu2 budak JPA la..sah2 la kan, dah si amir tu scholar JPA yg mendapat allowance GBP950 sebulan **ttbe isu allowance*

Perlu ke sexcited eh excited masalahnyew?? Bukan apa..amir ni dari dulu lagi fi'il nya mmg mcm tuh..pantang ada junior yg baru dtg, mesti die sexcited..eh salah lagi..excited!! kat KMB dulu pun mcm tuh..kat Beseri aku x pasti la plak..haha..

anyway, good luck amir!! **mcm nak dok exam plak**
dupdapdupdapdupdap....**getaran cinta di jiwa** oops!!

ok la, ittew sajork..bye!!

**motif sgt entry nih**
**cough haleem cough**

1 comment:

Amir Gurra said...

gurragurra..
omg! terharu sangat ade entry khas utk mek!! *ekspresi terharu sambil mengesat hingus yg mengalir deras*
thanks noks, jantung mek x abes berdegup lagi nh! matilaaah tunggu jantung berhenti berdegup x dpt menghayati gurra dah! ekekekeek